Coast Guard 2015

3



COAST GUARD’ta sahil güvenlik subayı Finn Asdai’in sıra dışı hayatını yaşa. Deniz hayatı zorluklarla ve tehlikelerle doludur.

“Onur – Saygı – Görev” düsturu altında sorumluluk al ve açık denizde tehlikeli suçluları kovala. Belirgin kanıtları topla, yanan ve batan gemilerden insanları kurtar, kötü insan tacirlerini sorguya çek ve kendi tekneni dalgaların arasında dolaştır.

COAST GUARD’ın merkezinde sen ve ekibin var: Fatima Morgane, mühendis; Colman Bauers, soruşturma amiri ve Larry La Bouche, adli tıp uzmanı.

COAST GUARD, sahil güvenliğin heyecanlı görevlerini konu alan, polislik ve gemi simülasyonunun eşsiz bir birleşimidir. Tüm görevler gerçek sahil güvenlik olaylarından etkilenilerek ve çarpıcı bir hikâyeye sahip heyecan verici bir macera yaratmak için hazırlandı.

Özellikler:

  • Sahil güvenliğin açık denizlerdeki nefes kesici operasyonlarını yaşa
  • Mültecileri kurtar, vicdansız kötü adamları cezalandır, su numuneleri topla, şüphelileri sorguya çek ve belirgin kanıtları topla
  • Heyecan verici bir hikâyenin içine yerleştirilmiş 15’ten fazla coşkulu gündüz-gece görevi
  • Teknenle tüm hava şartlarında görevinin başında ol ve serbestçe dolaştırılabilen ana gemiden mümkün olduğunca faydalan
  • Geminden ayrıl ve petrol kulesi gibi suç mahallilerini incele

37.160
OYUN BİLGİLERİ 5 Ocak 2016 15:47
Coast Guard 2015

Tür: Macera, Oyun, Simulasyon

Platform: PC

Boyut: 1.53 GB

Crack: MULTi5

Tarih: 21 Ekim 2015

Kaynak: Kickass

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?