Football Manager 2016

34



Football Manager var olan en gerçekçi, en detaylı ve en sürükleyici futbol menajerliği simülasyonudur. Bu işi gerçekten yapmaya en yakın deneyimdir. Dünya çapında 50’den fazla ülkeden istediğiniz kadronun kontrolünü elinize alarak kimin oynayacağına ve kimin kenarda oturacağına karar verebilir, medya ile ilgilenebilir ve oyuncu problemlerini çözebilirsiniz. Büyük beğeni toplayan 3D maç motoruyla maçı canlı olarak izlerken hangi taktiklerin uygulanacağına, takım konuşmalarına, oyuncu değişikliklerine ve saha kenarı talimatlarına karar verebilirsiniz.

ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

BİR KULÜP OLUŞTUR MODU
“Bir Kulüp Oluştur” seçeneğini kullanarak oyuna kendi kulübünüzü ekleyin. Kulübünüze isim verin, renklerinizi seçin ve kadronuzu istediğiniz şekilde düzenleyin. Kendinizi ve arkadaşlarınızı bile ekleyebilirsiniz!

Yeni Oyun Modu – Fantastik Seçmeler
Hayalinizdeki takımı oluşturun ve “Fantastik Seçmeler” modunda arkadaşlarınıza meydan okuyun. Her menajer, sabit bir bütçeyle başlayarak en baştan bir takım yaratır ve mini ligde birebir karşılaşma öncesinde en iyi oyuncuyu takımına almak için diğer menajerlerle mücadele eder.

Taç Çizgisindeki Menajer
Kendi özelleştirilebilir karakterinizle sahaya her zamankinden daha yakın olun ve taç çizgisinden talimatları bağırarak iletin ve kutlamalara katılın.

Geliştirilmiş Maç Günü Deneyimi
2.000’den fazla yeni animasyon, diğer birçok grafik geliştirme ve iyileştirilmiş yapay zekâ ile birlikte Football Manager 2016 maç motorunu bugüne kadarki en iyi haline getiriyor.

Çok oyunculu maç özellikleri
Kendi karşılaşmanızdaki (veya diğer karşılaşmalardaki) diğer fikstürleri kolayca görebilmeniz için sunulan önemli anlar paketi, oyun dahilinde tüm dünyaya dair haberlerle size güncel bilgiler sunar.

Prozone Maç Analizi
Sports Interactive’in önde gelen spor istatistikleri sağlayıcısı olan Prozone ile ortaklığıyla birlikte, birçok faydalı işlevsellik eklemenin yanı sıra daha çok öne çıkan ve kullanımı kolay bir hale getiren ve geniş bir kitleye ulaşan bir oyun içi maç analizi aracı oluşturuldu.

Duran Top Yönetimi Yaratıcısı
Football Manager 2016’nın güçlü, fakat kullanımı kolay duran top yönetimi yaratıcısı, menajerlerin her bir duran top alıcısı için farklı duran top yönetimi, yeni bölgesel işaretleme seçenekleri ve daha fazlasını sunan, birçok taktik dahilinde kullanılacak birden fazla duran top yönetimi rutinleri oluşturmasına olanak tanır.

Daha Gerçekçi Yaralanmalar
Sports Interactive, Football Manager 2016’da bugüne kadarki en gerçekçi yaralanma tasviri ve tedavisi meydana getirmek için bazı fizyoterapistler, doktorlar ve ilgili organizasyonlarla birlikte çalıştı. Ancak bu, düşük seviyedeki yaralanmaların uzun süreli olacağı anlamına gelmiyor. Aksine, meydana gelen yaralanmaların daha gerçekçi bir şekilde gelişeceği ve tedavi edileceğini gösteriyor. Yeni yaralanma türleri eklenmiş ve oyuncu durumu ve maç keskinliği arasında daha somut bir ayrım oluşturulmuş olsa da, yaralanmalar artık maç sırasında belirlenecek.

Genişletilmiş Basın İletişimi
Basın konferansları, basınla yapılacak yeni görüşmeler, özellikle de daha içeriğe bağlı sorular ve cevaplar ile her zamankinden daha çeşitli hale getirildi. Buna ek olarak, boş durumdaki menajerler artık oyuna yeniden dahil olmak için medya röportajlarını kullanabilir.

İstatistikler, İstatistikler, İstatistikler
Menajerler, revize edilmiş istatistik ekranı ve yepyeni istatistik akışı paneli ile artık her zamankinden daha detaylı istatistik bilgilerine erişebilirler.

Yeni ve İyileştirilmiş Ekranlar
Oyuncuya genel bakış, taktikler, menajerin ana sayfası ve transfer önerisi ekranı da dahil olmak üzere birçok ana ekranın revize edilmesiyle birlikte bilgilere ulaşmak artık daha kolay.

Ve Çok Ama Çok Daha Fazlası!
Diğer eklemeler ve güncellemeler personel kısa listesi oluşturmayı, geliştirilmiş menajer ve personel hareketlerini, yeniden düzenlenmiş yönetim taleplerini, revize edilmiş yönetim kurulu güvenini, daha bağlamsal takım konuşmalarını, tamamen güncellenmiş turnuva kuralları ve takım bilgilerini, geliştirilmiş bir finansal modülü, geliştirilmiş bilgisayar kontrollü transferleri ve takım seçimini, yeni sosyal medya özelliklerini ve çok daha fazlasını içerir. Bunların tümü Football Manager 2016’yı şimdiye kadarki en eksiksiz ve sürükleyici futbol menajerliği simülasyonu yapmak için bir arada bulunur.


170.243
OYUN BİLGİLERİ 6 Şubat 2016 00:32
Football Manager 2016

Tür: Oyun, Spor

Platform: PC

Boyut: 1.68 GB

Crack: mkdev

Tarih: 13 Kasım 2015

Kaynak: Kickass

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?