Death’s Gambit

3



Death’s Gambit indir - (Direkt indir)

Ölümsüzlük vaadi, Siradon’un kalbinde. Ölüm’ün sağ kolu olarak diyarın ölmeyen muhafızlarına meydan oku ve ruhlarını arındırmak için ebedi bir mücadeleye giriş. Fakat Ölüm’ün sadık hizmetkarını nasıl bir ödül bekliyor?

Death’s Gambit, zengin RPG unsurları barındıran ekstrem bir 2 boyutlu aksiyon-platform oyunudur. Hassas çatışmada ustalaş ve Siradon’un derinliklerinde kol gezen dehşetle yüzleş.

  • Geniş Bir Dünya: Her kesimden acayip karakterlerle tanış ve gizemleri keşfet.
  • Karakter Sınıfları ve Özelleştirme: Yedi oynanabilir sınıf arasından seçimini yap, seviye atla, favori yeteneklerini seç, stratejilerini uyarla ve hayatta kalma şansını artır.
  • İnanılmaz Baş Düşmanlar: Yükselen canavarları ve efsanenin diğer yaratıklarını avla. Her baş düşman ayrı bir beceri sınavı ve her birini yenmek için strateji gerekli.
  • Kahraman Modu ve Yeni Oyun +: Yenilen baş düşmanlar kahraman modunda enerjisini tekrar toplar ve onları yendikten hemen sonra bu düşmanlara erişebilirsin.

Death’s Gambit indir - (Direkt indir)

25.434
OYUN BİLGİLERİ 16 Ağustos 2018 18:27
Death’s Gambit

Tür: Aksiyon, Platform

Platform: PC

Boyut: 517 MB

Crack: Razor1911

Tarih: 14 Ağustos 2018

Kaynak: Torrentoyunindir.com

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?

1
Yorumlar

Please Login to comment
avatar
 
Resim Yükle
 
 
 
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
SkyreX Recent comment authors
  Abone Ol  
En Yeniler Eskiler Beğenilenler
Bildir
SkyreX
SkyreX

Tam ekranda kasmalar oluyor oynanmıyor ama pencereli ekranda öyle değil rahat oynanıyor sorunu çözebilecek var mı ?