F1 2014

26



Yeni turbo güçlendiricili Formula 1 araçlarının gücünü, şimdiye kadarki oynaması en rahat Formula 1 oyununda görün. F1 2014, 2014 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’ndaki bütün araçları, pilotları ve pistleri içeriyor. Bunların arasında yeni Rusya ve Avusturya pistleri, geri dönen Almanya Hockenheimring pisti ve ilk kez 2014’te gece koşulmuş olan Gulf Air Bahrain Grand Prix de bulunuyor. Oyunu sizin seviyenize göre ayarlayan yeni sürücü değerlendirme sistemi, daha kısa kariyer seçenekleri, elden geçirilmiş sürüş hissi ve Very Easy zorluk seçeneği, Formula 1’i yeni başlayanlara uygun hale getiriyor. Tecrübeli oyuncular ise oyunu özelleştirerek gerçek Formula 1 pilotlarının yaşadığı ciddi simülasyon hissini alabilirler. Genişletilmiş senaryo modu, kapsamlı multiplayer modları ve ekranı bölerek oynayabilme seçeneği ile F1 2014 hem serinin eski takipçilerini hem de yeni oyuncuları Formula 1 dünyasına çekecek her şeyi sunuyor.

Yeni pistler: Avusturya’nın yeni Spielberk pistinde, Rusya’daki Sochi Autodrom’da ve geri gelen Hockenheimring’de yarışın.
Gulf Air Bahrain Grand Prix: İlk kez bu yıl gece koşulan Gulf Air Bahrain Grand Prix’i deneyimleyin.
Bütün araçlar, bütün yıldızlar: F1 2014 bu sezonki bütün pilot değişikliklerini ve araçlarda gerçekleştirilen bütün yenilenmeleri içeriyor.
Geniş multiplayer seçenekleri: İki kişi ekranı bölerek yarışın ya da 16’sı oyuncu 6’sı yapay zekâ olan 22 kişilik yarışlara girin.
Sürücü değerlendirme sistemi: Oyundaki Young Driver Test’in yerini alan değerlendirme sistemi oyunu seviyenize göre ayarlıyor.
RaceNet: Codemasters’ın online topluluk merkezi RaceNet ile istatistiklerinizi takip edin ve sürekli yenilenen online görevler yapın.
ERS’ler: Geçtiğimiz sezonun KERS sisteminin yerini alan ERS pilotlara daha fazla güç ve daha fazla geçiş imkânı sağlıyor.
Genişletilmiş senaryo modu: Gerçekte meydana gelen durumlar baz alınarak hazırlanmış senaryolarda yer alın.
Elden geçirilmiş sürüş hissi: Geliştirilmiş fizik motoru ile aslına daha uygun ve daha rahat bir sürüş tecrübesi yaşayın.
Turbo güçlendiricili F1: Her bir F1 2014 aracında yeni turbo güçlendiricilerin sağladığı katıksız gücü hissedin.
Çeşitlendirilmiş kariyer modları: Bütün bir Formula 1 sezonunu oynayın ya da daha kısa sezonlara katılın.


210.001
OYUN BİLGİLERİ 16 Ekim 2014 15:53
F1 2014

Tür: Oyun, Spor, Yarış

Platform: PC

Boyut: 2.45 GB

Crack: RELOADED

Tarih: 17 Ekim 2014

Kaynak: Zamunda

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?