Farm Manager 2021

6



120.000 kopyadan fazla satan bu çok satan serisinin yeni versiyonunda lojistik bir mücadeleye hazır ol! Farm Manager 2021’de bir çiftlik yöneticisi olarak hasat, çalışan memnuniyeti, hayvan sağlığı, ekipman verimliliği ve doğru ekin işleme konularının gereken düzeyde olmasını sağlaman gerekiyor. Yeni arsalar satın alıp terk edilmiş binaların malzemelerini kullanarak çiftliğini genişlet. Yeni ve kullanımı daha kolay arayüz sayesinde çalışan yönetimi artık daha basit. Katman mekaniği, çiftliğindeki en önemli olayları daha hızlı görmeni sağlayacak.

Farm Manager 2021’de yetiştirmek için daha fazla bitki türü seni bekliyor. Organik olanlar da dâhil! Kereviz, havuç, Frenk üzümü, Bektaşi üzümü, soğan ve çok daha fazlasını yetiştir. Bitkilerinin büyümesini gözlemle. Yeni mekanikler, mevcut çalışanları ve makineleri kullanarak otomatik tarla yönetimi sağlar.

Tarlada çalışırken kullanabileceğin çeşitli makinelerden faydalan. Makineleri makine pazarında satın al ve sat. Kullanılan makineler arasında fırsatları kovala.

Farm Manager 2021’de arı, koyun, keçi, tavuk, hindi, ördek, kaz ve inekler seni bekliyor. Oyunda ilk defa balık, deve kuşu, yaban domuzu ve bıldırcın çiftlikleri kurabileceksin.

Lojistik binası, tamirci garajı, veteriner kliniği ve çok daha fazlası! Bu binalar, çiftliğini daha iyi yönetmede sana yardımcı olacak. Lojistik merkezi, büyük miktarlardaki kaynakları ve ürünleri daha hızlı ve daha kolay taşımanı sağlayacak. Tamirci garajında tarım makinelerine daha iyi bakım yapabileceksin. Veteriner merkezi çalışanları, çiftlikteki hayvanlarının sağlıklı olmasını sağlayacaklar.

İlkbaharda tarlaları hazırla, yazın bitkilerle ilgilen, sonbaharda ekinleri hasat et ve kışın seralarda bitki yetiştir. Hava durumu çiftliğin için zararlı olabilir. Şiddetli yağmur ve dolu ekin hasadını etkileyebilir ve fırtınalar çiftliğine zarar verecek yangınlara yol açabilir.

Mutlu bir çalışan, iyi bir çalışandır! Kalıcı ve mevsimsel çalışanlar işe al. Çalışanlarını mutlu et, maaşlarını ve mesailerini takip et. Eğitimlerle niteliklerini geliştir. Herkesin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu unutma. Mutsuz çalışanlar her an işten ayrılabilir, bu yüzden çalışanlarınla gerçekten ilgilenmek gerekir.


133.498
OYUN BİLGİLERİ 8 Mayıs 2021 15:39
Farm Manager 2021

Tür: Macera, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar

Boyut: 3.58 GB

Crack: CODEX

Tarih: 6 Mayıs 2021

Dil: Türkçe!

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?