Invasion 2037

5



Uzaylıların dünyayı bir zombi virüsü yayarak ele geçirdiği 2037 yılında hayatta kalmayı başarabilmiş bir bilim adamıyız. En azından şimdilik!

Oyundaki asıl amacımız, zombi virüsüne karşı araştırmalar yaparak bir tedavi geliştirmek ve aynı zamanda yaşamsal faaliyetlerimizi sürdürebileceğimiz sığınağımızda bulunan jeneratörü, havalandırmayı ve serayı ayakta tutmak olacak. Sığınak dışına çıktığımızda zehirli hava yüzünden gaz maskesi kullanıyoruz ve bu gaz maskesinin filtresini 30 dk da bir değiştirmemiz gerekiyor. Bu süre zarfında oyun bir yandan bize malzeme toplama imkanı sunarken bir yandan da görevler vererek ilerlememize olanak sağlıyor. Kısa bir oynanış süreci sonrasında bir arabaya sahip olabiliyorsunuz artık yürümenize gerek kalmıyor.

Elbetteki erken erişim bir oyuna göre buglar mevcut fakat şu ana kadar gördüğüm en büyük bug, karakterimin bir kısmının yerin altında olup ilerlemesiydi ve bu buglu araziden çıktığınızda hemen son buluyor. Oyunda beğenmediğim bazı hususlar var; Oyunu duraklattığınız zaman gaz maskesinin süresi gitmeye devam ediyor. Bir diğer sorun ise oyunun atmosferinin fazla karanlık olması. Umarım yapımcı, ışıklandırma konusunda geliştirme yapar. Geliştirme demişken yapımcı, ileride gelecek olan güncelleme içerisinde NPC’lere yer vereceğini ve bu NPC’ler ile ticaret yapabileceğimizden bahsetmiş oyunu canlandırmak konusunda gayet iyi bir güncelleme olacaktır. Oyun, 1 gün önce çıkmış bir oyuna göre kesinlikle tatmin edici ve şans verilmesi gereken bir oynanış mekaniğine sahip.


70.620
OYUN BİLGİLERİ 27 Nisan 2020 12:24
Invasion 2037

Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Macera, Oyun, Simulasyon

Platform: PC

Boyut: 10.8 GB

Crack: EARLY ACCESS 

Tarih: 5 Kas 2019

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?