Pro Basketball Manager 2017

4



En kapsamlı basketbol menajerlik oyunu geri döndü! Pro Basketball Manager 2017 ile kendi takımınızın koçluğunu üstlenin.
Seçtiğiniz takımın baş koçu olarak kariyerinize başlayın, ister çaylak isterse de efsane olsun fark etmeksizin oyuncularınızı zafere taşıyın! Bunu gerçekleştirmek için sadece oyuncu almak ve eğitmek yetmez, aynı zamanda canlı maçlara katılmalı ve saha içi talimatlar vermelisiniz. Kulüp ekonomisini yöneterek veya salonu iyileştirerek günlük operasyonlarda başarı sağlamalısınız.
Tüm küresel turnuvalar aslına sadık şekilde aktarılmıştır: Kuzey Amerika Ligi, Avrupa Şampiyonası ve hatta Dünya Kupası.
Basketbol hayranları, Pro Basketball Manager 2017 sayesinde takımınızı bilgisayar başından mümkün olan en gerçekçi şekilde idare edin!

texte1tr

  • 70’ten fazla turnuva ve dünya çapında 20,000’in üzerinde oyuncu içeren 2016/2017 sezonu kadroları!
  • Daha kapsamlı gün sonu raporları, daha detaylı mesajlar ve rekorlar hakkında bilgiler (kırılan rekorlar, her turnuvanın tarihindeki en iyi oyuncular vb.)
  • Daha gerçekçi oyuncu alımı: daha gerçekçi bir davranış sergileyebilme adına oyuncu ve takım alma için yapay zeka tamamen yeniden tasarlandı.
  • Bol miktarda gözlemci raporları ve oyuncu notları: artık gözlemciler oyuncu alımına yardımcı olabilme adına her oyuncu için kapsamlı görüş bildirecektir.
  • Daha gerçekçi saha içi mücadele sağlamak adına 2D ve 3D maçlarda grafik iyileştirmesi.
  • Steam Atölyesi entegrasyonu ile oyunculara veri tabanlarını paylaşma ve oyunu kişiselleştirme imkanı!

—————————–

1,000 ADET OYNANABİLİR TAKIMDAN BİRİNİ KONTROL EDİN!
Pro Basketball Manager 2016 oyununda kariyerinize Los Angeles veya New York gibi bilinen takımlarla başlayabileceğiniz gibi dilerseniz istediğiniz kolej takımının veya dünyadaki herhangi bir takımın koçluğunu yapabilirsiniz. Seçim sizin! Kendi kulübünüze ek olarak, bir milli takımı da aynı anda çalıştırabilirsiniz!

70’TEN FAZLA MÜCADELE EDİLEBİLECEK DÜNYA ŞAMPİYONASI!

ABD kolej şampiyonalarından, ulusal Amerikan ligine, Avrupa liglerine ve hatta Afrika veya Asya liglerine kadar Pro Basketball Manager 2016 ile oynayabileceğiniz çok sayıda şampiyona bulunmaktadır. Kulüp turnuvalarının yanı sıra milli takımınızla uluslararası arenada da mücadele edebilirsiniz!

HER LİGİN KENDİ KURALLARI BULUNMAKTADIR

Her ligin kendi kuralları bulunmaktadır ve bu kurallar Pro Basketball Manager 2016’da en iyi şekilde yansıtılmıştır. Patronlarınız sezon hedeflerini ayarlamaktadır, dilerseniz bu hedefleri yükseltme imkanınız bulunmaktadır!
Oynadığınız lige göre oyuncu alımları farklılık göstermektedir. Eğer amatör takım yönetiyorsanız – ki bu durumda oyuncular ücretsiz olur – onlara gerçekten ilgi göstererek takımınıza katılmalarını sağlamalısınız. Mesela Kuzey Amerika Ligi’nde oyuncuların kontratlarının karmaşıklığıyla ilgilenmeniz, lüks tüketim vergisinden kaçınmanız ve ilaveten takas ve draftlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Son olarak, diğer liglerde oyuncu alma, kiralama, bonservissiz oyuncularla ilgili işlemlerde takımınızın sezonluk maaş bütçesini aşmamalısınız.

GÖZLEMCİLİK, ANTRENMAN, FİNANS… TAKIMINIZI YÖNETMEK İÇİN ÇOK SAYIDA PARAMETRE
Kapsamlı bir gözlemcilik sistemiyle gözlemcilerinizi dünyanın her yanına oyuncu bulmak için gönderin. En iyi sonuçları almak için oyuncularınıza toplu ve bireysel olarak antrenman yaptırın. Salonunuz genişleterek kulübün finansmanını iyileştirin… kulübünüzü dünyanın en ünlüsü yapmak için birçok olanak bulunmaktadır!

İÇİNDE YER ALABİLECEĞİNİZ 2D VE 3D MAÇLAR
Takımınız hazır olduktan sonra, sezona başlayabilir ve tüm maçları canlı olarak oynayabilirsiniz! Maçları 2D veya 3D olarak izleyebilirsiniz; her oyuncunuzun durumunu kontrol edebilirsiniz; maç sırasında dilediğiniz anda oyuncu değiştirebilir ve hatta stratejinizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca savunma ve hücum taktiklerini değiştirebilir ve oyuncularınız tarafından uygulanacak sonraki oyunu değiştirebilirsiniz!

KENDİ SAHA İÇİ OYUN KİTABINIZ!

Pro Basketball Manager 2016 size daha sonra canlı olarak maçlarda kullanabileceğiniz oyunlarınız yaratma imkanı sunarak koçluk deneyiminizi bir üst seviyeye çıkarıyor. Hayal gücünüzü serbest bırakın, ustayı oynama zamanınız geldi! Eğer ilk adımlarınız menajer olarak atıyorsanız, kendinize en kapsamlı görevleri halledecek bir yardımcı tutabilirsiniz.

ELİNİZİN ALTINDA BİNLERCE İSTATİSTİK!

İster kişisel, isterse takım istatistikleri olsun, işlerinizi yönetmenize yardımcı olacak her tür istatistik parmaklarınızın ucunda. Oyuncularınız mental ve fiziksel durumunu, kariyer değerlendirmenizi ve hatta her maç için iki takımı da içeren arşiv bilgilerini kontrol edebilirsiniz. Karşılaştırma aracı size iki oyuncuyu anında karşılaştırma imkanı sunmaktadır.

KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR ARAYÜZ

Oyun arayüzü takımınızı yansıtır ve renklerini benimser! Ayrıca koç profilinizi de değiştirebilirsiniz: ad soyadı, milliyet, yaş, resim vb.

SONUÇLARINIZI DİĞERLERİYLE KARŞILAŞTIRIN

Toplam galibiyet veya başarı listesi gibi istatistiklerinizi kontrol edin. Online sıralamamız sayesinde diğer Pro Basketball Manager 2016 oyuncuları arasındaki sıralamanızı keşfedin.

VERİ TABANI EDİTÖRÜ İLE OYUNDA DEĞİŞİKLİK YAPIN VE STEAM ATÖLYESİ ARACILIĞIYLA TOPLULUK İLE PAYLAŞIN!
Pro Basketball Manager 2016 size takım ve oyuncu isimlerini oyun içinde değiştirerek kendi evreninizi oluşturmanızı sağlayan bir veri tabanı editörüne sahiptir. Steam Atölyesi ile dünyanın her yanından oyuncuların veri tabanını indirebilir ve kendi maçlarınızda kullanabilirsiniz.


59.871
OYUN BİLGİLERİ 8 Mayıs 2017 00:16
Pro Basketball Manager 2017

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor

Platform: PC

Boyut: 827.18 MB

Crack: SKIDROW

Tarih: 8 Nisan 2017

Kaynak: Torrentoyunindir.com

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?