Pro Basketball Manager 2022

1



BU OYUN HAKKINDA

Bir final maçında son pozisyonu yeniden oynamayı hiç hayal ettin mi? Son topu kim kullanmalıydı? Pro Basketball Manager 2022 ile, desteklediğiniz takımın koçu olacak ve tarihi yeniden yazabileceksin.

25 uluslararası turnuva, 11 kıta içi turnuva, 12 kadın basketbol turnuvası ve 40’tan fazla ulusal lig ve turnuva dahil olmak üzere, 55 farklı ülkede 160’den fazla lig ve turnuva ile yeni fırsatların hiçbir zaman sona ermeyecek ve her bir takımda ligine, bütçesine ve tarihine göre farklı zorluklarla mücadele edeceksin.

Bütün takımlar, 2021-2022 sezonu için güncel kadrolara sahiptir.

Pro Basketball Manager’de, ilk defa resmi isim, logo ve fotoğrafları ile birlikte 2 lisanslı ligler de yer almaktadır.

Şöhretler müzesine giden yol boyunca, yalnızca transfer yapıp oyuncularını çalıştırman yeterli olmayacak, aynı zamanda maçların içerisinde yer alman, maç içi talimatlar vermen ya da geleceğin yıldızlarını bulması için gözlemci göndermen gerekecek. Kulüp bütçesi, personel yönetimi veya arenanı iyileştirme gibi günlük işlemleri yöneterek ekibinizin istikrarını sağla.

Takımınızı zafere mi götüreceksin yoksa işinden mi kovulacaksın? Pro Basketball Manager 2022 ile bu yalnızca sana bağlı. Şimdiye kadarki en gerçekçi basketbol menajerlik oyununun tadını çıkarmak için şimdi satın al.

MAÇLARINI 3 BOYUTLU (YA DA 2 BOYUTLU) OLARAK OYNA VE TAKTİKLERİNİ CANLI OLARAK DEĞİŞTİR

Takımın hazır olduğunda, sezonu başlatabilir ve bütün maçlarını canlı olarak oynayabilirsin! 3 boyutlu oyun motorumuz ile maçları canlı izleyebilirsin! Maç boyunda istediğin zamanda herhangi bir oyuncunun kondisyonunu ve istatistiklerini kontrol edebilir, oyuncu değişikliği yapabilir ve stratejini değiştirebilirsin. Böylece, savunma ve hücum taktiklerini düzenleyebilir ve oyuncuların oynayacağı bir sonraki oyuna müdahale edebilirsin! Oyuncularının yüksek performans göstermesi ve takımının kazanması için oyuncuların ile etkileşime geç ve onların morallerini yükselt!

ÖZELLİKLER
Pro Basketball Manager 2022 ile geçen yıl çıkardığımız oyuna Toplulukta yapılan yorumları dikkate alarak canlı maçlar için yepyeni bir Kullanıcı Arayüzü geliştirdik. Tüm bilgilere birkaç tıklama ile erişebileceksin! Ayrıca, -tamamen özelleştirilebilir- yeni 3 boyutlu arenalar ve yeni 3 boyutlu animasyon ile maçlarını daha keyifli hale getirebileceksin.

Ayrıca, 2021/2022 sezonu için güncellenmiş kadroları ile oyuna dünya genelinde 60 yeni lig ve turnuva (tam liste aşağıda yer almaktadır) ekledik ve 40000’den fazla oyuncu ve 160’den fazla lig ve turnuvayı oynanabilir hale getirdik.


11.361
OYUN BİLGİLERİ 26 Aralık 2021 11:46
Pro Basketball Manager 2022

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Türkçe Oyunlar

Platform: PC

Boyut: 600 MB

Crack: SKIDROW

Tarih: 16 Kasım 2021

Dil: Türkçe

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?