Train Simulator 2019

6



EN İYİ TREN YOLU HOBİNİZ
Train Simulator sizi, nereye, ne zaman gideceğinize ve ne yapacağınıza sizin karar verdiğiniz, trenlerle dolu bir dünyanın içine çeker. Bir çok farklı lokomotifte ustalaşın ve lokomotiflerin gittikleri rotaları öğrenin. Elinizdeki güçlü araçları kullanarak kendi rotalarınızı ve senaryolarınızı üretin. Yaratıcılık potansiyelinizi ortaya çıkartın. Oyunu makinist, yolcu yada tren oyunlarına meraklı herhangi birinin bakış açısından oynayarak oyunun keyfine varın. Trenlerle ilgili sevdiğiniz herşeyi Train Simulator’da bulabilirsiniz.

FRANKFURT HIZLI HATTI
Tarihi Frankfurt şehrinin içerisinden Hesse’nin kalbine doğru rüzgar gibi geçerek Alman Demiryolları’nın yüksek hızda seyahat vizyonuna tanıklık edin. Mannheim’da bulunan, Avrupa’nın hem bölgeler hem de şehirler arasındaki en geniş nakliye alanını görün.

SOLDIER SUMMIT & SALT LAKE CITY
Soldier Summit & Salt Lake City size, Rocky Dağları’nın kayalık Wasatch Range bölgesinden geçerken, Denver & Rio Grande Western ve Amtrak’ın zorlayıcı ve heyecanlı rotasında yolculuk yapma imkanı sağlar. Tren oyunu meraklılarının asla unutamayacağı bir tecrübeyi ayaklarınıza getirir.

PORTSMOUTH DİREKT HATTI
İngiltere’nin başkenti Londra’daki İngiltere’nin en kalabalık istasyon Waterloo’dan kalkan ve Clapham Kavşağından geçerek tablo gibi manzaralarla kaplı Surrey Hills ve South Downs Ulusal Parkı’ndan geçen Portsmouth direkt hattı sizi İngiltere’nin en işlek hattında benzersiz bir tecrübeye davet eder.

TS AKADEMİSİ
Kariyerinize sanal bir makinist veya mühendis olarak başlayın ve dünyanın en harika tren yolu makinalarının keyfini çıkartın.

GERÇEK TREN YOLLARI
Muhteşem manzaralar, çeşitli tren yolları, lokomotifler ve trenlerden oluşan bir dünyayı keşfedin.

OLUŞTURUN
Ayrıntılı ve işlevli araçları kullanarak yaşayan dünyalar yaratın ve bu dünyayı arkadaşlarınız ve diğer oyuncularla paylaşın

TOPLAYIN
Steam dükkanındaki içerikleri kullanarak hayal gibi rotalar, lokomotifler, trenler ve katarlar inşa edin.


84.208
OYUN BİLGİLERİ 30 Ekim 2018 19:34
Train Simulator 2019

Tür: Oyun, Simulasyon

Platform: PC

Boyut: 8.2 GB

Crack: v65.6f

Tarih: 12 Ekim 2018

Kaynak: Public

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?